Skip to main content

Félnapos túra: Krisztus király szobor/Cristo Rei/Almada

cristo rei almadaA Krisztus király szobor (Cristo Rei) Jézust ábrázoló műalkotás a portugáliai Almada településen található, Lisszabonból komppal jutunk át a túloldalra a Tejo folyón. Hamarosan Cacilhas városkába érkezünk ahol gyönyörű rálátás tárul elénk Lisszabonra. Kihagyhatatlan a Dom Fernando II e Glória  19 századi hajó megtekintése, (belépő opcionális).

Utunkat busszal folytatjuk tovább a Krisztus Király szoborhoz, Almada városán keresztül. Lisszabonra vetett tekintetével és tárt karjaival várja látogatóit a Tejo déli partján. Egy felvonóval lehet felmenni a 80m magasan lévő teraszra(opcionális),ahol a 28 m magas szobor emelkedik az ég felé.Utunk visszafelé busszal és komppal történik.A folyóról kíváló képeket készíthetünk az Április 25.-i hídról.

Cacilhas-Cristo Rei/Almada 

  • Időtartam: 4 óra (úttal együtt)
  • Közlekedés: komp, busz, gyalogos

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal személyre szabott ajánlatunkért:

magyarutaskisero@gmail.com

+351 969479453

azulejho

Személyre szabott túra keretében: Krisztus Király szobor/Cristo Rei/Almada

cristo reiA  Krisztus király szobor (Cristo Rei) Jézust ábrázoló műalkotás a portugáliai Almada településen található. Lisszabonra vetett tekintetével és tárt karjaival várja látogatóit a Tejo déli partján.Egy felvonóval lehet felmenni a 80m magasan lévő teraszra(opcionális), ahol a 28 m magas szobor emelkedik az ég felé. Mivel autóval utazunk, az Április 25. hídon keresztül közelítjük meg a szobrot.

Cristo Rei/Almada

Időtartam: 1,5 óra

Közlekedés:

  • autó /max.3 fővel
  • 7 személyes autó/max.5 fő – minden nap
  • (kis)busz-(kis)csoport-minden nap

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal személyre szabott ajánlatunkért:

magyarutaskisero@gmail.com

+351 969479453

1 a cristo rei