Skip to main content

Álomszép helyszínt keres esküvőjének?

SoczoLaszlo Európa peremén mondaná ki a Boldogító Igen-t? Szeretné, ha a barátok és a család is részt vehetnének a Nagy Napon? Akkor Portugáliát Önnek találták ki! Nem csak a kontinentális Portugália, hanem az Atlanti-óceán közepén fekvő, méltán népszerű Madeira is ideális helyszín álmai esküvőjéhez! Portugália még mindig igazi rejtett kincs Európában, a magyarok számára napjainkban is kuriózumnak számít, miközben alig néhány órás repülőúttal könnyedén megközelíthető. Szépségében nem marad alul a felkapott versenytársainál.

Éppen ezért nem kell kompromisszumot kötnie, ha olyan felejthetetlen tengerparti esküvőt szeretne, ahol ott vannak az Önnek legfontosabbak is.

Engedje meg, hogy mindenben a segítségükre legyek, az ötleteléstől a kivitelezésig!

Lehetősége van párjával szimbolikus vagy hivatalos esküvő megkötésére is.

Szimbolikus esküvő esetén hivatalos jogi aktus nem történik, így csupán egy érvényes útlevélre lesz szüksége, valamint néhány kérdéses kérdőív kitöltésére. Főként azoknak ajánlott ez a típusú ceremónia, akik:

  • Magyarországon már hivatalosan egybekeltek és megerősítésnek szánják ezt,
  • Évforduló megünnepléseként,
  • Vagy egyéb okból (pl. válás) nem kívánnak a papírokkal bajlódni.

Hivatalos esküvő: ebben az esetben valóban megtörténik a házasságkötés, tehát ahhoz jogi aktus is társul. Ebben az esetben a tervezett időpont előtt min. 4-5 hónappal javasolt a kapcsolatfelvétel és az egyeztetés, ahol részletes tájékoztatást adunk az eljárás menetéről és a szükséges dokumentumokról.

Igény esetén tolmácsolást is vállalok a ceremónia teljes ideje alatt.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal személyre szabott ajánlatunkért:

magyarutaskisero@gmail.com

+351 969479453

KÉRDŐÍV
timeline 01